Testosteron P100 (testosteronpropionaat) Testosteronpropionaat door Biomex Labs

Testosteron P100 (testosteronpropionaat) Testosteronpropionaat door Biomex Labs

61.20

Osta Testosteron propionaat 3 injectieflacons (10 ml (100 mg/ml)) Alankomaiden parhaaseen hintaan! Valitse laadukkaimmasta Vloeibare steroïden! Nopea ja huomaamaton toimitus! PayPal ja luottokorttimaksut!

Compare

Tegenwoordig is Testosteron P100 (Testosteron Propionaat) gemakkelijk te kopen, maar vergeet niet dat het nog steeds verboden is als doping en dat het gebruik ervan strikt wordt gecontroleerd bij allerlei soorten competities en sportprestaties. Je kunt Testosteron Propionate op internet onder totaal verschillende namen kopen, maar de tool is behoorlijk serieus en je moet alleen vertrouwde merken vertrouwen. Ongetwijfeld zal het gebruik van internet om dit medicijn veel sneller te kopen. En als er toch een besluit wordt genomen om Testosteron Propionaat in nederland te kopen, is het beter om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de internetbron, het uiterlijk, de reacties van klanten.

Testosteron P100 (testosteronpropionaat) Biomex Labs 3 injectieflacons (10 ml (100 mg/ml)) is een synthetisch steroïdepreparaat met een hoge testosteronactiviteit en een lage androgene activiteit. Testosteronpropionaat wordt gebruikt door bodybuilding- en powerlifting-atleten voor verlichting, het vergroten van de spierkracht en het normaliseren van gewichtsindicatoren.

Extra informatie

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

betalingen