(Ten minste houdbaar tot 10/2020) Alphabol (Methandienone) Methandienone in nederland

(Ten minste houdbaar tot 10/2020) Alphabol (Methandienone) Methandienone in nederland

23.00

Osta Methandienone 1 pak (50 tabbladen (10 mg/tabblad)) Alankomaiden parhaaseen hintaan! Valitse laadukkaimmasta Tabbladen steroïden! Nopea ja huomaamaton toimitus! PayPal ja luottokorttimaksut!

Compare

Voor die bodybuilders die hun eigen gezondheid willen behouden, is de beste keuze de milde anabole (Best Before 10/2020) Alphabol (Methandienone), die je in nederland online kunt kopen op onze website. De introductie van het medicijn zal het niet alleen mogelijk maken om een mooie spiermassa op te bouwen, maar ook om het te behouden na het stoppen van de inname. Bovendien draagt Methandienone bij aan de vorming van het veneuze netwerk.

(Ten minste houdbaar tot 10/2020) Alphabol (Methandienone) Alpha-Pharma Healthcare 1 verpakking (50 tabs (10 mg/tab)) is een synthetisch steroïde preparaat met een hoge testosteronactiviteit en een lage androgene activiteit. Methandienone wordt gebruikt door bodybuilding- en powerlifting-atleten voor verlichting, het vergroten van de spierkracht en het normaliseren van gewichtsindicatoren.

Extra informatie

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

betalingen