Mkkyle650 20 (Methandienone) van Biomex Labs voor professionele bodybuilders in nederland

Mkkyle650 20 (Methandienone) van Biomex Labs voor professionele bodybuilders in nederland

50.00

Osta Methandienone 1 fles (70 tabletten (20 mg)) Alankomaiden parhaaseen hintaan! Valitse laadukkaimmasta Tabbladen steroïden! Nopea ja huomaamaton toimitus! PayPal ja luottokorttimaksut!

Compare

We raden u aan het medicijn niet voor een te lage prijs te kopen, omdat u in het beste geval gewoon geen resultaten krijgt na het innemen en in het slechtste geval negatieve gezondheidseffecten moet elimineren. Wij bieden elke vaste en nieuwe klant om Mkkyle650 20 (Methandienone) te kopen in nederland. Het zal zeker een origineel medicijn zijn, rechtstreeks van de fabrikant, waarvan de prijs vrij democratisch is, evenals de kosten van andere dopingmedicijnen die in een breed assortiment worden gepresenteerd.

Dbol 20 (Methandienone) is een steroïde medicijn vervaardigd door Biomex Labs. Mkkyle650 20 (Methandienone) heeft een sterk anabool effect en matige androgene activiteit. Mkkyle650 (Methandienone) heeft een breed scala aan toepassingen en een lage mate van manifestatie van negatieve effecten op het lichaam. Het belangrijkste actieve ingrediënt van Mkkyle650 (Methandienone) is Methandienone.

Extra informatie

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

betalingen