Deca 400 Nandrolon Decanoaat 10 flacons (10 ml (400 mg/ml)) in nederland online

Deca 400 Nandrolon Decanoaat 10 flacons (10 ml (400 mg/ml)) in nederland online

680.00

Osta Nandrolon Decanoaat 10 injectieflacons (10 ml (400 mg/ml)) Alankomaiden parhaaseen hintaan! Valitse laadukkaimmasta Vloeibare steroïden! Nopea ja huomaamaton toimitus! PayPal ja luottokorttimaksut!

Compare

Als het uw doel is om spiermassa te krijgen zonder de gezondheid in gevaar te brengen, dan is voor u een uitstekende optie om Deca 400 Aaster Solutions, Europa tegen de fabrieksprijs in onze online winkel te kopen. Kwaliteit gegarandeerd! U kunt bij ons anabolen kopen in onze anabolenwinkel met levering naar nederland

Aaster Solutions, Europa Deca 400 is bekroond door professionele carrosseriebouwers over de hele wereld. Geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Aaster Solutions, Europa, is de steroïde zeer effectief. Het bevat Nandrolon Decanoaat, vanwege de hoge anabole activiteit waarvan het medicijn je in staat stelt om zeer snel spiermassa te krijgen zonder water vast te houden in het lichaam van de atleet. De zwakke androgene eigenschappen van het hoofdbestanddeel sluiten het optreden van bijwerkingen praktisch uit.

Extra informatie

Werkzame stof

Fabrikant

Pakket

Verzending

betalingen